Verkosto josta salamointi ja ukkosmyrskyt reaaliaikaisesti - Live Lightning Map
Lisbon: 12:57Berlin: 13:57Athens: 14:57Moscow: 15:57
Maailmanlaajuinen, reaaliaikainen, yhteisön ylläpitämä paikannusverkko. © 2003-2020 Blitzortung.org avustajat